Hyrkock

HyrKock

Jag är en engagerad och inkännande kock, som inte bara lagar god mat.

Med mig får ni en kock som skapar rummet, ramen och förutsättningarna för ett lyckat seminarium.


När jag lagar mat försöker jag alltid att ta till vara allt. Resultatet brukar både inspirera och överraska. Och är mitt bidrag för hållbarhet. 


Priser, exkl. moms


Gruppseminarium, flera dagar


8-10 Personer 370kr/person och dag 

11-13 Personer 355kr/person och dag 
14-16 Personer 325kr/person och dag 
17-20 Personer 300kr/person och dag


Priserna är inklusive planering, inköp, råvaror och tillagning av tre måltider per person och dag. 
Råvarorna är om möjligt ekologiska och närproducerade. 
För andra tjänster beräknas kostnader enligt överenskommelse.


Gruppseminarium, en dag


Vid endagsuppdrag beräknas priset med timtaxa


750kr/tim plus kostnader för råvaror.


Timtaxan inkluderar tid för planering, inköp, förberedelse hemma, och lagning på platsen där maten ska serveras.


Kostnader för ev. speciella önskemål om dekorationsmaterial mm tillkommer.


Som hyrkock arbetar jag dels inom Sverige, men även Tyskland, Österrike och Schweiz.

KALENDER

 
 
 

© Copyright - Sabineochmat & Ludvig Åman

Sabine

&Mat

Telefon: +46 (0) 733 12 48 41

Adress - Sverige:

Brostugan, 24195 Billinge


Adresse - Österreich:

Dursterstr. 245, 6290 Mayrhofen